
چنانچه نویسنده یا نویسندگان برای یافتن پاسخ سؤال مورد نظر، صرفاً براساس ذهنیت قبلی خود از موضوع مورد بحث به جستجوی مقالات و مطالعات مرتبط بپردازند، آنگاه این جستجو را تا رسیدن به مقالات مورد نظر و انتخاب مطالعات مناسب ادامه دهند، سپس با جمعبندی نتایج به دست آمده و تلفیق آن با تجربیات خویش، نتیجهگیری نهایی را در قالب یک مقاله ارائه دهند، به آن مرور غیرسیستماتیک یا روایتی میگویند. در مقابل، مرور سیستماتیک یا جامع، انجام همین مراحل اما براساس پروتکلی کاملاً دقیق و از قبل تنظیم شده میباشد.
متاآنالیز عبارت است از ترکیب دادهها و نتایج بدست آمده از یک مرور سیستماتیک با بهرهگیری از روشهای آماری، یعنی پس از انجام مرور سیستماتیک- که لازمه متاآنالیز است- و براساس نتایج، به یک تخمین واحد برای حل مشکل یا سؤال مورد نظر دست پیدا میکنیم. البته هر مرور سیستماتیکی به متاآنالیز منجر نمیشود. چنانچه دادهها و برآوردهای خام حاصل از مرور سیستماتیک بیش از اندازه غیرهمسان نباشد و بتوان آنها را با روشهای خاص آماری با هم ترکیب کرد، متاآنالیز قابل انجام خواهد بود. در غیر این صورت نتایج به صورت کیفی در قالب یک مقاله مرور سیستماتیک ارائه میگردد. یکی از اهداف مهم متاآنالیز، پیبردن به موارد عدم همسانی نتایج و علل آنهاست.
شما یا مطالی که در بالا ذکر شد یه طور کامل در وبینار 5 جلسه ای که به مدت 10 ساعت در تاریخ 15-19 شهریور برگزار می شود،آشنا خواهید شد .
فرزانه فرجی(خریدار محصول)
با سلام من برای کارگاه سیستماتیک ریویو ثبت نام کردم وهزینه راهم پرداخت کردم چطوری باید در این کارگاه شرکت کنم
ادرس لینک را لطف بفرمایید
09125076885
فرزانه فرجی
faraji_farzaneh@yahoo.com
آرکا
سلام بر شما دوست عزیز
دوستان ما در کمترین زمان ممکن لینک عضویت در گروه تلگرامی “باشگاه پژوهش آموزان آرکا” رو براتون ارسال می کنن. همراه این پیام، نام کاربری و پسورد برای ورود به محیط وبینار هم در اختیارتون قرار می گیره.